Program do zarzadzania telefonem sony xperia

System POS to układ gastronomiczny do zarządzania wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tymże podobne.

Dla przeciętnych oraz większych lokali POS znacznie doskonale kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy i mocnych sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, przystosowane do pozycji na każdej liczbie stanowisk POS. Program w jednoznaczny sposób usprawni prowadzenie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym elementem pozycji w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni także na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Współpraca z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami i układami, które usprawnią życie każdego lokalu. Tworzenie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Jasny i przystępny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.